0186 60 19 46          06 30 74 35 04          piawijngaarden@hotmail.com        

Leren voor je gezondheid

Lees meer

Ik ben Pia Wijngaarden, en dit wordt mijn eerste blog.

Tegenwoordig staat gezondheid in het teken van eigen verantwoording en we moeten steeds meer zelf betalen en krijgen steeds minder vergoed van de ziektekosten verzekering. Zelf was ik in 2006 te zwaar en altijd moe en daarbij ben ik ook schildklierpatiënt, en heb ik het ene na het andere dieet gevolgd.

Ik kwam via een vriendin in aanraking met een vitaliteitsprogramma en dacht dit is het laatste wat ik ga proberen, mijn man had zoiets van ojee alweer een nieuw dieet en was redelijk negatief hierover. Toch ben ik er mee gestart en ik moet eerlijk zeggen dat de eerste 3 weken geen pretje waren, ik had vreselijk hoofdpijn en weinig energie, dankzij mijn coach heb ik door gezet en dat is het beste wat mij is overkomen, ik was aan het ontgiften en had heel veel afvalstoffen in mijn lijf en die moesten er eerst uit.

Na 4 weken kreeg ik ineens meer energie en de kilo’s vlogen eraf. en dan denk je natuurlijk je mag zeker niet veel eten, niets is minder waar, je eet heel de dag door kleine beetjes je hebt absoluut geen honger. Ik moest zelf daglijsten bijhouden van wat ik at en die stuurde ik dan op naar mijn coach en van haar kreeg ik feedback hierop, ik heb 2x een rondje van 42 dagen gemaakt en na 3 maanden was er 12 kilo af en had ik zoveel energie dat ik niet te stoppen was. Daarna bleef ik goed op gewicht en voelde mij nog steeds erg goed.

Onze oudste dochter had al jaren problemen met haar darmen en de reguliere gezondheidszorg heeft haar binnenste buiten gekeerd en niets kunnen vinden, ik heb toen met mijn coach gesproken en ook onze dochter is toen met het programma gestart en na een week voelde zij zich al super, zij hoefde niet af te vallen en na 6 weken mocht zij weer gaan opbouwen, en toen kwamen de problemen in alle hevigheid terug, ze kreeg een dikke buik en de huisarts kon het niet vinden.

Onze coach weer gemaild en die zei, ik denk dat het een glutenallergie is, zij was op dat moment bezig met de orthomoleculaire opleiding en het deel over gluten. terug naar de huisarts en die zij, het zou zomaar eens kunnen, dus over naar alles glutenvrij, alle pakjes en zakjes de deur uit en alles vers gaan maken en het probleem was over.