Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Indiase wortelsoep

Zie jij wat ik met kokosmelk gemaakt heb in de soep?

Ingredi├źnten

  • 1 kilo wortelen
  • 2 rode uien 
  • 1 teen knoflook
  • 8 cm gemberwortel
  • 1 th chilipoeder
  • 1,5 th garam masala
  • 2 bouillonblokjes
  • 200 ml kokosmelk
  • Peper en zout
 
 

Bereidingswijze

Schil de wortels met een dunschiller en snij ze dan in plakjes, kook de wortelen ongeveer 20 minuutjes. Snij intussen de ui, en knoflook en gember fijn.

Doe olijfolie in de pan en bak de ui kort aan met de knoflook, gemberwortel en de kruiden.

Kook water en doe daar de bouillonblokjes in, voeg deze toe aan de ui en voeg ook de kokosmelk toe. Voeg dan de wortelen toe en pureer het geheel met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout.

Laat het geheel nog even goed door verwarmen.

EET SMAKELIJK!!!!!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren