Voedingsadvies

Ik ben Pia Wijngaarden en ik ben orthomoleculair voedingscoach. Tegenwoordig wordt er best wat van je gevraagd; werken, je sociale contacten bijhouden, sporten en kinderen opvoeden. Vaak gebeurt het dat gezond eten er bij in schiet. Even snel een pizza of friet halen komt vast bekend voor!

Zou je het graag anders willen, maar weet je niet zo goed hoe? Zou je graag op een eenvoudige manier een goede en gezonde maaltijd op tafel willen zetten? Zou je graag weer willen bruisen van energie, van allerlei vage klachten af, minder medicatie gebruiken of weer naar een gezond gewicht? Als orthomoleculair voedingscoach help ik je graag op weg door je op een eenvoudige manier te laten zien dat er veel mogelijk is.

Intakegesprek

Tijdens de intake bespreken we samen welk voedingspatroon het beste bij jou past. We onderzoeken welke verbeterpunten er zijn, misschien is dit het ontbijt, de lunch of je tussendoortjes. Stap voor stap neem ik alles met je door en geef ik je tips en handvatten, zodat je naar huis gaat met richtlijnen waar je mee aan de slag kunt. Vervolgens hebben we wekelijks mailcontact en bespreken we elke vier weken de resultaten en mogelijke verbeterpunten.

Ik ga uit van de kracht van voeding en daarom is de basis gezonde voeding. Er zijn veel gezonde, lekkere en snelle recepten die makkelijk toepasbaar zijn voor het hele gezin. Elke week post ik een filmpje met een gezond recept (Facebook) waarbij ik laat zien hoe eenvoudig en lekker het is. Daarnaast schrijf ik het recept uit. Wil je graag nog meer tips voor een snelle en gezonde maaltijd? Dan is een kookworkshop wel iets voor jou: je krijgt tips, gaat zelf aan de slag en mag het nog proeven ook!

 De kosten voor de intake van een uur € 60.00