Huidverzorging

Naast voedingscoach ben ik ook huidcoach, uit ervaring weet ik wat goede voeding met je huid kan doen.
Jarenlang heb ik zelf erg last gehad van acne, ik was al ruim over de 40 en nog had ik last van pukkels, ik noemde het mijn verlate pubertijd. Nu kan ik er wel om lachen, ik kan je verzekeren dat dat toen niet het geval was.

Ik wilde graag wat afvallen en begon aan een gezondheidsprogramma, wat er toen gebeurde was ongelofelijk, mijn huid knapte zienderogen op en de acne verminderde sterk. Daarnaast kreeg ik advies over gezichtsproducten en toen verbeterde het nog veel meer. Goed zorgen voor zowel de binnenkant als de buitenkant is dus heel belangrijk.

Huidcoach

Ik ben toen de opleiding voor huidcoach gaan doen en aan de hand van de huidscan geef ik nu ook advies over een goed gezichtsverzorging in combinatie met voedingadsvies.

Als voedingscoach weet ik heel goed wat goede voeding voor je huid kan doen, je gaat stralen en je huid wordt zacht iedereen gaat tegen je zeggen, “ wat zie jij er goed uit”.

Mijn lijfspreuk is: schoon van binnen is mooi van buiten!!!

Je wilt dit graag vasthouden nietwaar, ik werk met huidverzorgingsproducten die er voor zorgen dat je blijft stralen. 

Hoe werk ik?

Ik werk met een huidscan en een intake waar alles aan bod komt, wat doe je aan huidverzorging en wat is je voedingspatroon.

Ik ga je uitleggen wat er allemaal gebeurt in de huidscan. Wat ik zie, zie jij ook en dat gaan we bespreken. Ik leg uit wat er met de huid gebeurt zowel aan de binnenkant ( voeding en water) als aan de buitenkant ( weersinvloeden en huidverzorging).

Dan maak ik een behandelplan op en geef ik advies over de te gebruiken producten, wat is belangrijk om mee te gaan beginnen.

Na 6 weken is er een controle en bekijken we de verbeteringen, of waar er nog verbetering nodig is.

De producten waar ik mee werk zijn vrij van parabenen. Verzorgend of huidverbeterend.

Huidscan

Elke huid is anders, waardoor het belangrijk is eerst een goede huidanalyse te maken. Daarom werkt Synergy Health & Beauty met een huidscan, alvorens wij u van professioneel advies voorzien.

U ziet met de huidscan uw huidige huidconditie, namelijk: het vochtgehalte, het vetgehalte, de doorbloeding van de huid, de dikte van de hoornlaag en de conditie van de lederhuid.

Uw huid verdient goede verzorging. Onze producten bestaan enkel en alleen uit plantaardige stoffen, waardoor onze huid deze herkent en direct opneemt. Uw huid verbetert hierdoor optimaal.