Testimonials over Mijn Eetroutine

Hier vind je een overzicht van de ervaringen van mijn cliënten met betrekking tot mijn voedingsadviezen en huidverzorging.

Anja van der Linde

"Mijn schoonzusje vertelde me een keer over "het eetlijn programma". Ze is slank en irritant fit en energiek. Ik niet, ik was te dik, had 0% energie. Altijd moe, verlammend moe en nergens zin in, nergens energie voor, zelfs niet voor leuke dingen. Mijn schoonzus adviseerde me om met de eetlijn te beginnen. Ik had er totaal geen zin in maar was te moe om te protesteren.

Lees meer

Irma Heuft

"Al een aantal jaren kennen Pia en ik elkaar. Ik koop bij haar mijn huid verzorgingsproducten en wist natuurlijk dat ze ook voedingscoach is. Na jaren lang allerlei diëten te hebben gevolgd wilde ik eigenlijk over gezonde voeding niets meer horen.

Tot ik, eind 2015, na een heftig jaar in mijn privé leven, behoorlijk aan de rode port en chocola verslaafd was. Mijn conditie werd steeds meer....

Lees meer

Nelie Konijnendijk

Mijn hele leven heb ik al geworsteld met een suikerprobleem, 2 jaar geleden heb ik bij Pia het programma LVJG gevolgd, dat ging een paar weken goed en dan verviel ik toch weer in het kopen en eten van zoetigheid. Het afgelopen jaar was een ware hel, door de Ménière (dit is een aandoening aan mijn evenwichtsorgaan) was ik aan de bank gekluisterd. 

Lees meer

Bianca ten Hove

Het anders gaan eten lijkt een grote uitdaging maar door de begeleiding en de adviezen die ik van Pia heb gekregen is dit allemaal mee gevallen. Na enkele weken dacht ik heuh hoe lang is het geleden dat ik hoofdpijn heb gehad en hoelang is het geleden dat ik mijn bed niet kan komen van de migraine. Raar als je dat niet meer weet en er normaal toch wel wekelijks last van had. Ook ik werd enthousiast want ik voelde resultaat.
Door de eetlijn kan ik wel zeggen dat ik een fitter mens ben geworden, mede doordat de hoofdpijn en migraine echt wel met 75% verminderd is. Ik ben blij het advies van Anne opgevolgd te hebben, ik voel me goed en fit.