Irma Heuft

Al een aantal jaren kennen Pia en ik elkaar. Ik koop bij haar mijn huid verzorgingsproducten en wist natuurlijk dat ze ook voedingscoach is. Na jaren lang allerlei diëten te hebben gevolgd wilde ik eigenlijk over gezonde voeding niets meer horen.

Tot ik, eind 2015, na een heftig jaar in mijn privé leven, behoorlijk aan de rode port en chocola verslaafd was. Mijn conditie werd steeds minder, ik sliep slecht, en had behoorlijk wat kilo’s overgewicht.

Ik heb het uiteindelijk aangedurfd om met Pia in gesprek te gaan over de Eetlijn. Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet! Pia heeft me ondersteund met haar kennis, haar enthousiasme en mij op het rechte spoor gehouden door ook op momenten streng tegen me te zijn. Het ontgiften was heftig, tot overgeven aan toe. Maar nu begin ik de voordelen van deze voedingswijze te ervaren.

Ik ben, na 5 maanden, bijna 16 kilo lichter, ik voel me energiek en tegelijkertijd rustig en in balans. Ik slaap weergoed en blijf regelmatig naar Pia gaan om op de weegschaal te zien dat mijn lijf steeds gezonder wordt. Wat een krachtig programma! Ik kan dit de rest van mijn leven volhouden en blijven genieten van lekker eten!”